SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LI20
Innebandy

Välkomna till FP18!
Foto: Svensk innebandy.

Vi är ett nystartat lag(januari -24) med flickor och pojkar födda 2018 som tränar tillsammans på torsdagar 16.30-17.30 i Insjöns sporthall. 

 

Det är kul att röra på sig och vi blandar lekar med olika övningar med klubba och boll och även matchspel. Vi hoppas att den timmen vi har tillsammans skänker barnen glädje och stolthet över alla olika utmaningar de är modiga att ta sig för och att vi tillsammans skapar rörelseglädje!

 

Intresserad av att börja spela?

Alla är välkomna så tveka inte att hör av er till oss ledare!

 

Vi närmar oss säsongens slut...
2024-03-18 21:44
Foto: Svensk innebandy

Vi startade med en tapper liten skara barn som ville börja spela innebandy och tack vare hängivna ledare som varje vecka funnits på plats och spridit träningsglädje, så växte vi snabbt i laget till att i dagsläget vara 23 aktiva barn i LI20 FP18- helt fantastiskt!! 

 

Säsongen börjar dessvärre närma sig slutet för många av föreningens lag när det kommer till både seriespel och träningar.  Vi har beslutat att vårt lag med knattar kommer att träna till mitten av april och vi har satt 11/4 som sista datum för träning säsongen 23/24.

 

 Så med det med oss, passar vi på att ha extra roligt tillsammans de sista veckorna med innebandy- vi ses på torsdag!!

//Ledarna 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen