SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LI20
Innebandy

Hemmamatch söndag.
2022-12-06 20:49

Hej

På söndag är det hemmamatch mot Älvdalen.  Matchen börjar kl 11.30. Vi samlas kl 10.30 och då ska man vara ombytt och klar. Observera att samlingstiden är 1 timme innan match.

Alla som spelar på söndag ska ha med sig rätt utrustning. Matchkläderna ska vara med. Även den vita tröjan ska vara med ifall vi inte kan spela i ordinarie tröja.

 

Vi har sista matchen så vi kommer behöva hjälpas åt att plocka ihop. Tidigare hemmamatcher så har alla hjälpts på ett föredömligt sätt. Hoppas alla ställer upp så det går lika smidigt även den här gången.

Jag kommer ha vattenflaskor.

 

De som spelar på söndag är:

Adam Wigström

Axel Andersson

Axel Bolander

Axel Hellqvist

Elias Sjölund Zeniou

Elmer Quickers

Eric Erlman

Hannes Reichel

Hugo Buvall

Jakob Hemptenmacher

Lucas Sjöberg

Teodor Holst

Theodor Eriksson

 

Elias Hallberg

Schema säsongens matcher
2022-10-10 21:33
Hej allihopa!
Då börjar vi närma oss årets första hemmamatch och med de några arbetsuppgifter för oss föräldrar. I år är det Anna Zeniou Garneij, Erika Lautmann Hemptenmacher och Johanna Reichel Springfeldt som är i föräldragruppen.
Nedan ser ni schema över vilka arbetsuppgifter vi har under matcherna. I år har vi lagt ett schema för hela säsongen så att man kan planera lite längre fram. Vi hoppas att det underlättar för alla. (Via länken så når ni även schemat, där kommer även ändringar visas.) https://docs.google.com/.../1pQ5csEmqPM10BrrmVYae.../edit...

Mycket nytt i år med ny hall och ny cafeteria men vi har fått veta att instruktioner till både sekretariatet och cafeterian ska finnas på plats i hallen. Så vi hoppas det stämmer annars får vi hitta på lösningar tillsammans.
Detta gäller under passen:
  • Kom till samlingen (1 h innan matchstart) så att ni hinner ställa iordning och läsa på rutinerna.
  • Cafeteria öppnas av någon av tränarna. Allt ska vara påfyllt innan match så vi behöver inte köpa något själva. Efter matchen städar ni undan och följer de instruktioner som ska finnas.
  • Sekretariatet, om ni vill så får ni köra speaker men det är inget krav.
Om ni får förhinder eller inte kan något pass så behöver ni byta med någon annan. Meddela isåfall oss i föräldragruppen om vem ni har bytt med så att vi kan ändra i dokumenten. Ni når oss enklast via Facebook-gruppen och messenger.
I och med att det är mycket nytt i år så kommer säkert något ändras under säsongen men vi återkommer i så fall.
Heja LI20!
Match lördag
2022-03-22 18:48

Hej

Här kommer lite info om lördagens match i hemma mot Sundborn. Matchen börjar kl 10.30 och samling 45 min innan match. Man ska vara ombytt och klar utsatt samlingstid.

Alla som spelar ska ha med sig rätt utrustning.

Matchkläderna ska vara med. Även den vita tröjan ska vara med ifall vi inte kan spela i ordinarie tröja.

Vi kommer ha den första matchen så vi måste bygga sarg så jag hoppas lite föräldrar hjälper till med sargbygget. Har vi tur så lämnar de sargen uppe från fredagen. Det är sedan matcher efter oss så vi behöver inte riva sargen efter oss.

 

Adam Wigström

Axel Andersson

Axel Bolander

Eje Sommar

Elias Sjölund Zeniou

Elias Åman

Elmer Quickers

Hannes Reichel

Hugo Buvall

Jakob Hemptenmacher

Lias Andersson

Lucas Sjöberg

Teodor Holst

Theodor Eriksson

Wille Axelsson

 

Målvakt
Elias Hallberg

Ny träningstid torsdagar i Insjön
2021-11-01 09:33

Hej

Vi kommer från och med denna torsdagen ha en ny träningstid. Den nya tiden kommer vara en timme senare än vad vi haf innan. Nya träningstiden kommer från och med den 4/11 vara mellan 18.30-20.00.

 

Mvh Ledarna.  

Kläder, matcher och träning
2021-09-26 20:46

Hej

Ett par praktiska punkter från föräldramötet som behöver meddelas till alla.

 

Vi behöver ett par föräldrar till som kan vara med i föräldragruppen. Ni som inte var med på mötet har nu chansen att ställa upp för killarna.

 

Vi kommer inte skicka ut fler kallelser till ordinarie träning (tisdagar & torsdagar). Vi vill dock att man går in i sportadmin och meddelar ifall man inte kommer. Det blir lättare för oss ledare att planera träningen. Skulle det bli en extra träning så skickar vi ut en kallelse. Lika som tidigare så kommer kallelse skickas ut för matcher. Anmälningsstopp vid matcher är 6 dagar innan match.

 

Gå igenom alla kläder ni har.

De kläder ni måste ha är svarta strumpor och den vita tröjan med nummer på som ni fick när vi gjorde klädbeställningen i höstas.  Den vita tröjan ska med till varje match då den är vårt reservställ ifall vi inte kan spela i det ordinarie tröjan.

Är det något ni behöver beställa så kan ni höra av er till mig.

Jag har fått frågor om man får han den vita tröjan på träningen. Det får man såklart ha men den ska vara med på matcherna ren och snygg.

 

Matchtröja och shorts kommer alla få låna under säsongen. Jag kommer dela ut dessa på träningen. När säsongen är över så ska det lämnas tillbaka nytvättade. Kommer det inte tillbaka så blir man ersättningsskyldig.

 

Mvh

Anders

Matcherna helgen 17-18 oktober.
2020-10-11 17:38

Hej.

Info inför helgens matcher.

Tiderna ska vara inlagda i kalendern.

 

Påminner igen om att om att vi inte får ha publik på matcherna.

 

Vi samlas 60 min innan matchen börjar hinner vi gå igenom laget och har en ordentlig uppvärmning. Vi hoppas det kommer att gå med den tiden. Blir det ändringar så återkommer vi.

 

Vi återkommer med vilket matchställ vi kommer ha. Det är inte klart ännu. Mest troligt är att vi kommer spela i samma som förra året. Då kommer barnen behöva svarta strumpor.

 

Här är de som spelar på lördag blå div 2. 

Axel Målvakt

Svante L Målvakt

Adam

Elmer

Hannes

Hugo

Jakob

Leo

Lucas

Teodor H

Theo Haglund

Wille A

William W

William E E

Aslan

 

Ledare är Anders, Stefan, Patrik

 

Här är de som spelar på söndag blå div 1.

Anton Målvakt

Lias

Theodor E

Karl

Isak

Noa

 

Ledare Per, Bjarne

 

Om man bli sjuk så måste man så fort som möjligt höra av sig till en ledare. Vi vill att man kontaktar en ledare och inte via Facebook. Vi vill snabbt kunna kalla in en reserv.

 

//Anders