SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LI20
Innebandy

Säsongsavslutning.
2021-05-05 21:37

Hej

Den 19:e maj kommer det bli en liten säsongsavslutning för vårt lag. Vi ska träffas på insjöns IP klockan 18.00.

Det kommer bli någon aktivitet ute så det är bra om man har kläder för det.

 

Efteråt kommer vi grilla korv och utvärdera hur barnen har tyckt säsongen har varit.

Beräknad sluttid 19.30.

 

Då vi fortfarande inte ska samlas i stora grupper blir det en aktivitet för barnen så vi kan inte ha föräldrar eller syskon med.

 

Mvh Ledarna för P08-10 i LI20

Matcherna helgen 17-18 oktober.
2020-10-11 17:38

Hej.

Info inför helgens matcher.

Tiderna ska vara inlagda i kalendern.

 

Påminner igen om att om att vi inte får ha publik på matcherna.

 

Vi samlas 60 min innan matchen börjar hinner vi gå igenom laget och har en ordentlig uppvärmning. Vi hoppas det kommer att gå med den tiden. Blir det ändringar så återkommer vi.

 

Vi återkommer med vilket matchställ vi kommer ha. Det är inte klart ännu. Mest troligt är att vi kommer spela i samma som förra året. Då kommer barnen behöva svarta strumpor.

 

Här är de som spelar på lördag blå div 2. 

Axel Målvakt

Svante L Målvakt

Adam

Elmer

Hannes

Hugo

Jakob

Leo

Lucas

Teodor H

Theo Haglund

Wille A

William W

William E E

Aslan

 

Ledare är Anders, Stefan, Patrik

 

Här är de som spelar på söndag blå div 1.

Anton Målvakt

Lias

Theodor E

Karl

Isak

Noa

 

Ledare Per, Bjarne

 

Om man bli sjuk så måste man så fort som möjligt höra av sig till en ledare. Vi vill att man kontaktar en ledare och inte via Facebook. Vi vill snabbt kunna kalla in en reserv.

 

//Anders

2020-09-25 08:11
Ny säsong, ny förening, nya kläder.
Visst skulle det vara skoj om alla barnen kunde ha lika träningsoveraller?
För att det ska kunna bli möjlighet utan krav på inköp för varje familj skulle vi nu vilja hitta sponsorer för att täcka en stor del av kostnaden.
Skulle ni kunna tänka er att bli sponsor, eller skulle du kunna tänka dig att fråga din arbetsgivare, granne eller kompis?
Vi tänker oss tre nivåer, 1 000 kr, 3 000 kr eller 5 000 kr. Syns gör man på overallen med storlek efter insats. Vill man bidra men inte synas går det också bra så klart.
En chans för företaget att synas med ett gäng barn som fokuserar på glädje och gemenskap i första hand och naturligtvis en hel del innebandy!

Är du intresserad eller om du har någon som är, skriv en kommentar här nedan eller ring/skicka ett meddelande till Erics pappa, Lars Erlman 070-557 40 83.

Tack för uppmärksamheten.

Uppstart innebandy
2020-08-20 20:58

Hej

Hoppas alla haft en så bra sommar trots dessa tider med Corona.

Det börjar dra ihop sig för en säsongstart i innebandy för vårt lag. Det blev ett väldigt konstig avslut på förra säsongen som fick avlutas i förtid utan att alla matcher kunde spelas klart.

Vi börjar säsongen onsdagen den 2:a september kl 18.05-19.15 i Insjöns sporthall. De första veckorna tränar vi denna tid på onsdagar. Från och med den 21 september kommer vi även att träna på måndagar kl 18.20-19.30.  Alla träningstider fram till juluppehållet finns inlagda i kalendern. Jag uppdaterar kalendern kontinuerligt så det är viktigt att man tittar där.

 

Ny förening:
I och med hopslagningen kommer det bli ett nytt namn på föreningen. Tror ingen har missat att det nya namnet är LI20 Innebandy. Leksands Innebandyförening kommer den 20/8 och Insjöns Innebandyföreningen den 24/8 klubba igenom detta, och efter det kommer vi heta LI20. Jag har lagt ut den nya loggan på Facebook som en del av er redan sett.
Lagets sida finns här: http://www.li20.se/start/?ID=277073

 

Corona:
Riktigt hur det kommer bli under hösten vet vi inte riktigt nu när det fortfarande är restriktioner. Vi kommer informera så mycket vi kan när det blir ändringar. Till att börja med så vill vi att man kommer ombytt och klar till träning. Vi vill undvika trängsel i omklädningsrummet. Man lämnar barnen utanför sporthallen och ledare kommer finnas där för att möta upp. Även hämtning sker utanför hallen. Hur det kommer bli på träningar och matcher med publik får vi återkomma med. Just nu är det utan publik som gäller på träningar och matcher.

Vill påminna om Folkhälsomyndighetens riktlinjer om att man ska vara symtomfri, hålla avstånd och tvätta händerna. Känner man sig inte kry så ska man vara hemma. Bättre ta det säkra före det osäkra.

 

Föräldragrupp:
Det kommer behövas lika som tidigare en  föräldragrupp som kan organisera och styra upp runt matcher och även andra aktiviteter som vi har i laget för att få in pengar mm. Är det någon som skulle vilja vara med i föräldragruppen så kan ni skicka ett meddelande till Anders på sms 070-6674545 eller epost anders@wigstrom.com.

 

Mvh

Patrik, Per, Johan, Stefan, Bjarne, Anders

 

 

 

 

 

träning inställd
2020-03-16 16:34
Hej Alla 
Tyvärr måste vi meddela att träning tills vidare är inställd. Vi kommer avvakta utgången av virusspridningen. Om den kommer igång igen få vi återkomma med. 

Mvh
Ledarna 
Inget mer seriespel.
2020-03-13 15:14

Hej All

Ni alla vet vad som händer i Sverige just nu. Dalarnas Innebandyförbund har med omedelbar verkan avslutat alla serier.

Det innebär för oss att vi inte kommer spela de två sista matcherna.

 

//Anders