SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LI20
Innebandy

Minnesanteckningar föräldramöte
2020-02-22 17:40

Minnesanteckningar föräldramöte

 

1.       1. Föregående mötesprotokoll

·       Vår värdegrund är var schysst, tala sanning och ta ansvar för dina egna handlingar. Detta jobbar vi med hela tiden för att vi skall ha en glädje i gruppen som är naturlig. Trots det så kan det bli tokigheter. När det blir det försöker vi lösa det direkt genom att prata med den det berör. Vi hinner dock aldrig att se allt som ledare, så om ditt barn kommer hem och det är något tok – vänligen hör av er till någon av oss ledare så att vi kan lösa det tillsammans.

·       Matchuttagningar, vi vill få med så många som möjligt att spela match vilket har gjort att träningsnärvaro inte alltid är den enda orsaken till att man blir uttagen till match. Anmäl era barn till alla matcher som ni vill och kan vara med på.

·       Påminnelse – inga föräldrar på träning, kom gärna in och titta på matchspelet på slutet, vill ni av någon speciell anledning vara med på träningen prata med en tränare så löser vi det

·       Påminnelse - Vänligen hjälp barnen att komma i tid till träningarna, barnen skall vara ombytta och ha rätt utrustning inklusive fylld vattenflaska till utsatt tid, för då börjar träningsgenomgången.


2.       2. Vad gör vi på träning och match

·       Även på match tränar vi – så vänligen ge våra barn bara positiv specifik feedback på matcher, t.ex bra passning, brytning eller dylikt – även om det var rätt att t.ex gå på och ta en boll i ett visst läge så kanske vi hade bestämt oss för att vi inte skall gå på i just den typen av läge och då blir det tokigt för barnen  - för då bestämmer vi en sak inom laget och ni föräldrar bestämmer något annat.

·       Huvudsaklig fokus är fortfarande teknik. Barnen har ett ”fönster” nu innan de kommer in i puberteten då teknik är väldigt viktigt.

·       Vi har nu ett träningsupplägg med 3 veckors förberedda övningar med olika upplägg varje tisdag och torsdag. Men har en kontinuitet i övningarna så att vi bygger det med övningar som går att använda i spelet på match.

·       Alla tränarna var på en Innebandyledarutbildning – det viktigaste vi fick med oss därifrån som vi tagit fasta på är att nu skall man börja med fysträning. Vi har valt att lägga in detta under den vanliga träningen. Vi kör fysträning i block, där vi jobbar med snabbhet, styrka, och balans/koordination 3 veckor i taget.


3.       3. Föräldragrupp

·       Byter nu föräldragrupp som gäller för våren, till hösten blir det en ny igen. Hitintills har det fungerat väldigt bra, tack för ert jobb så här långt. Vänligen hjälp varandra i överlämningarna mellan föräldragrupperna om vad det är som skall göras när vi har hemmamatch.


4.      4.  Diskussion om godis och mobiler vid match och träning

·       Vi rekommenderar alla föräldrar att se till att inga mobiler följer med varken till träning eller match, om barnen verkligen behöver ha mobil med sig så vill vi att detta informeras till oss som ledare.

·       Vi rekommenderar alla föräldrar att se till att barnen inte äter godis vid match/cuper/poolspel eller träning. Man får äta godis/sötsaker efter att man spelat färdig.

 

 

 

5.      5.  Resten av säsongen

·       Knattespelen 7-8 mars, vi kommer spela båda dagarna.  (Obs här kommer information som vi inte tog upp på mötet) Vi kommer dag ett lördag, spela i blå medel vilket är en nivå högre än tidigare under säsong, detta för att få se på vilken nivå vi skall anmäla lag in i nästa säsong. Förhoppningsvis kan det bli lite som en minicup under båda dagarna då det är många spelare som anmält att de vill spela, KUL.

·       Vi tränar 2 gånger i veckan åtminstone Mars ut. Sedan blir det nog en dag i veckan då fotbollen i Insjön börjar och vi försöker samordna träningarna med dem så att barnen kan hålla på med båda idrotterna. Har ditt barn inte spelat fotboll förut så är de välkomna att börja.

·       Buster cup i Mora blir matchavslutningen på säsongen 23,24 och 25:e april. Vi kommer inte bo kvar tillsammans. Utan de som vill kommer att kunna samordna och försöka hitta boende där. Först kommer en intresseanmälan skickas ut så att vi kan anmäla spelare och planera hur vi får så många som möjligt att spela match. Mer information kommer senast i början av april.


6.       6. Sportadmin Appen (den nya)

·       Kan inte barnen komma på träning vänligen anmäl detta i sportadmin

·       Matchuttagningar går att hitta som nyheter i appen

·       Det går att prenumerera på match och träningskalender till google och outlookkalenders


7.       7. Kan man inte komma på match som man är uttagen till (OBS! togs inte upp på mötet)

·       Vänligen meddela ansvarig ledare direkt, undvik facebook

·       Vänligen se även till att ordna ersättare för de praktiska uppgifter som ni har eller säkerställ att ni löser dem även om ert barn inte är med och spelar.


8.       8. Har man anmält sig till match och inte är uttagen

·       Så är man alltid reserv – dvs man får då gärna vara med och spela om någon annan hoppar av. Då kontaktar vi tränare er föräldrar.

 


Nyhetsarkiv
Säsongsavslutning.2021-05-05 21:37
Sponsor2020-09-25 08:11
Uppstart innebandy2020-08-20 20:58
träning inställd2020-03-16 16:34
Inget mer seriespel.2020-03-13 15:14
Info om söndagens match2020-03-10 20:46
Knattespelen sekretariat2020-03-03 20:55
Knattespelen2020-03-02 21:40
Rabatthäfen2020-02-19 17:53
Söndagens match2020-02-18 20:17
Seriematch söndag2020-02-11 21:12
Lördagens poolspel2020-02-11 21:01
Test2020-01-29 18:50
Match söndag 2/22020-01-28 21:26
Helgens matcher2020-01-07 21:50