SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LI20
Innebandy

Innebandysveriges schysstaste pris
2024-03-28 10:20

Vi vill bidra till en schysstare sport – och delar därför ut priset Pantamera Fair Play i SSL och i Pantameraserierna. Priset delas ut tillsammans med Innebandyförbundet för att
uppmuntra till schysst spel och agerande både på och utanför planen. Konceptet vilar stadigt på Innebandyförbundets värdegrund av inkludering, samverkan och nyskapande. Ett initiativ med målet att tillsammans riva gamla strukturer och bygga ett innebandysverige där alla får vara delaktiga och där alla behandlas jämlikt och med respekt.

Vi tror på att lyfta fram och synliggöra goda exempel. Spelare, ledare och lag som visar sporten
från sina bästa sidor är helt enkelt förebilder för alla inom innebandyn, och med Fair Play-priset
har vi möjlighet att hylla dem för det!

 

Säsongens schysstaste ungdomslag

Varje år delar vi ut Fair Play-priser till ungdomslag i Pantameraserierna – i kategorierna Årets Flicklag och Årets Pojklag. För att vinna lagpriserna gäller det för laget att först bli nominerat. Därefter går laget vidare till en jurybedömning där vinnarna utses. Förutom äran vinner lagen även biljetter till SM-finalen. Juryn består av representanter från Pantamera och Svensk Innebandy.

 

”Laget ska genom sitt agerande vara ett föredöme för svensk innebandy. Det innebär att de på ett tydligt sätt medverkar till schysst spel och ett positivt innebandyklimat före, under och efter match.”

 

ÅRETS FLICKLAG: LI20 IBF F16GUD

 

Nomineringarna beskriver ett energiskt lag som visar respekt mot alla de möter i hallen. Ett lag där gemenskapen är stark och där man peppar varandra genom såväl vinst som förlust. Ett lag med en entusiasm som smittar, och en omtänksamhet som inte ser skillnad på med- eller motspelare. Ett lag med en sann Fair Play-anda, där glädjen alltid finns med – och där utmaningar bara gör den starka glöden ännu starkare.

 

Ett hejdundrande grattis till LI20 F16 GUD – ni är ett föredöme för sporten och vinner årets Pantamera Fair Play!

 

FairPlay-Lagpriser – Schysst Innebandy

Säsongen 23/24
2022-10-11 14:40

Stommen i vår trupp har spelat innebandy tillsammans sedan 2015. Det viktigaste för oss är att det fortfarande är roligt att gå till både träning och match.

 

 

 

Spelade matcher
Sön 24/3 14:00
3 - 5  
Tis 19/3 19:30
3 - 2  
Fre 15/3 19:30
9 - 1  
Sön 10/3 16:00
2 - 8  
Lör 9/3
5 - 0  
Sön 3/3 17:00
3 - 5  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen