SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LI20
Innebandy
F06

Kan komma andra restriktioner från måndag 21/12
2020-12-19 21:17
Det svänger fram och tillbaka när det gäller restriktioner för covid-19. I början av vecka 51 fick ungdomar födda -04 och äldre börja träna, men i fredags kom nya restriktioner som verkar vara hårdare. Svenska innebandyförbudet tolkar dessa och återkommer inom kort med vad det innebär för innebandyn.
Dalarnas - Gästrikland och Uppland kommer i sin tur ha möte måndag morgon för att resonera om matcher, serier med mera, så under måndag eftermiddag kommer det besked. För vårt lag kan det innebära att träningen på måndag kanske blir inställd, men som sagt vi återkommer om det.

Meddelande från Per på Dalarnas innebandyförbund gällande matcher i januari:


Som läget är nu så kommer matcherna i helgen 9-10 januari att flyttas till lördagen 30 april. Helgerna 16-17/1 och 23-24/1 ligger just nu klart i farozonen att inte kunna spelas. Skulle fler matcher i januari bli inställda (Jag meddelar så klart så fort jag får besked om detta!)  kommer vi INTE att flytta eller ersätta dessa utan då stryks de matcherna helt. Kan vi inte spela i februari så stryks dessa matcher. Och så vidare. Efter den 30 april så är innebandysäsongen slut oavsett. Men vi ger inte upp hoppet!